Angelique Willems
Kine Destelbergen

Team

Over mezelf


In 2013 studeerde ik af aan de Universiteit Gent als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Nadien volgde ik de opleiding Manuele Therapie aan de Universiteit Gent (2014), dit om nog meer inzicht te krijgen in de problematieken van de wervelkolom.


Omdat ik mij nadien nog wilde verdiepen in het myofasciale aspect van het menselijk lichaam, besloot ik om de 2-jarige opleiding myofasciale therapie te volgen. Deze opleiding leert pijnen behandelen waarvan de oorzaak ligt in een verkeerd functioneren van spieren.

Vanaf het moment dat ik afstudeerde was het mijn droom om een eigen praktijk starten. In het begin werkte ik in verschillende groepspraktijken om ervaring op te doen om zo mijn eigen praktijk uit te bouwen.

Naast het werk in de praktijk ben ik ook actief als praktijkassistent aan de Universiteit Gent zowel in de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie als binnen de opleiding Manuele therapie. Verder geef ik ook les binnen de opleiding Dry needling Gent. Hierdoor probeer ik continu bij te blijven met de recentste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Ook volg ik regelmatig bijscholingen om up-to-date te blijven en U de meest efficiƫntste behandelmethodes aan te bieden.





Lisa Claerhout


In 2013 studeerde ik af als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij kinderen.

Augustus 2013 deed ik 1 maand ervaring op als student in het Zeepreventorium De Haan dit voornamelijk voor ademhalingskinesitherapie bij kinderen.

In 2014 rondde ik mijn 2de Master af, deze keer bij een master voor musculoskeletale
letsels of sportkinesitherapie.

Sinds augustus 2014 ben ik voltijds zelfstandig kinesitherapeut.

In 2015-2016 volgde ik het postgraduaat manuele therapie en studeerde ik af als
manueel therapeut.

Momenteel volg ik de opleiding dry needling.

 





Sara Van Wesemael


In 2017 studeerde ik af als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie voor musculoskeletale letsels en sportkinesitherapie. 

 In 2017-2018 volgde ik de postgraduaat opleiding Manuele Therapie aan de Universiteit Gent. Dit combineerde ik met een halftijdse activiteit als zelfstandige kinesitherapeut. 

 Sinds juli 2018 werk ik voltijds als zelfstandige kinesitherapeut. 

 Vanaf november 2018 zal ook ik de opleiding dry needling volgen.